Sahur vakti korkutan yangın! İki katlı ev alev alev yandı

İki katlı ahşap evde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde çıkan yangın diğer evlere sıçramadan Karabük itfaiyesince söndürüldü

Karabük'te, iki katlı ahşap evde çıkan yangın diğer evlere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Sipahiler köyünde Yusuf Altıok'a ait iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan ve kimsenin yaşamadığı evdeki yangını fark eden köy sakinleri, durumu Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.

Alevlerin hızla büyüdüğü yangın diğer evlere sıçramadan kısa sürede köye ulaşan itfaiye erleri tarafından kontrol altına alınarak söndürdü.

Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı