Sahte rapor operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Adıyaman'da sahte rapor düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 9 şahıstan 3'ü mahkeme tarafından tutuklandı.

Adıyaman'da sahte rapor düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 9 şahıstan 3'ü mahkeme tarafından tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, medikal firma ve devlet hastanesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu toplam 9 kişiyi sahte rapor düzenlenmesinden dolayı gözaltına aldı.

Usulsüz şekilde hasta bezi raporu çıkaran ve hasta bezi satışı yaptığını gösterip SGK'dan rapor ücreti alarak kamuyu zarara uğrattığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 9 kişi adli makamlara sevk edildi.

Savcılık sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan M.E.F., İ.H.Ö. ve M.F. tutuklanırken, M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 5 kişi ise serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Takla Atan Araçtan İndi, Yanına Gelen Ördekle Mücadele Etti!
Güvenlik Kameraları Kaydetti, Mahkeme "Takipsizlik" Dedi!
Yol kenarında neden bekliyorsun diyerek saldırdılar
Halfeti Belediyesi Operasyonunda Şafak Baskını: Şeref Albayrak Dahil 29 Tutuklama!
Çanakkale’de Emekli Öğretmen Dehşeti: Önce Eşini Öldürdü, Sonra İntihar Etti!