Sahte plakalar bastı, internet üzerinden satışa çıkardı

Antalya'da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı.

Antalya'da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapıldığını tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Döşemealtı ilçesindeki bir ikamete operasyon düzenleyen ekipler, B. O.'yu gözaltına aldı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise 69 adet basılmış sahte plaka, 450 TR ibareli basıma hazır boş plaka, 17 RUS ibareli basıma hazır boş plaka, 490 harf ve rakamlar, 1 mühür basım aparatı, 1 komperasör, 4 plaka basım kalıbı, 1 plaka basımında kullanılan boya makinası, 1 pres baskı makinası ele geçirildi.

Şüpheli B.O. hakkında, "Resmi Evrakta Sahtecelik" ve "Nitelikli Dolandırıcılık" suçlarından yasal işlem yapılarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İBB yıkımında büyük hata! Bina yan yattı
Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!