Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 200 personel deprem bölgesinde

İstanbul Valiliği, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 200 personelin 8 araçla deprem bölgesinde aralıksız görev yaptığını duyurdu.

İstanbul Valiliği, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 200 personelin 8 araçla deprem bölgesinde aralıksız görev yaptığını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem 10 ili birden derinden sarsmıştı. Türkiye'den ve dünyadan pek çok ekip ve yardımseverler de deprem bölgesindeki çalışmalara katılıp yaraları sarmaya hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımla; Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 200 personelin 8 araçla birlikte deprem bölgelerinde olduğu ve aralıksız bir şekilde görev yaptığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Basın Kartı Resmi Kimlik Belgesi Sayıldı
Meşhur pideci de hile yapmış
HOBİ BAHÇELERİ YIKILIYOR MU?
PETROL DEVRİ KAPANDI
KONYA'YA DA YAPILMIŞTI, TÜRKİYE'YE YAYILIYOR