Sağlık’ta hülleyle çözüm

Konya Sağlık İl Müdürlüğü’nde yaşanan tayin karmaşası, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı’nın devreye girerek hülle yapmasıyla çözüldü.







Sağlık İl Müdürü iken görevinden alınan Dr. Fatih Kara’nın yerine Dr. Hasan Küçükkendirci atanmış, ancak mahkeme kararıyla Kara görevine iade edilmişti. Tekrar görevden alınan Kara’nın yerine bu kez Kars’tan Dr. Necip Yemenici tayin edilmişti.


Tayin karmaşası, bir hafta önce muammaya dönüştü. Kars Milletvekilleri’nin Sağlık Bakanlığı nezdinde devreye girmesi üzerine Dr. Yemenici, eski görevine iade edilmişti. Bunun üzerine Bakanlık, Dr. Küçükkendirci’yi Konya İl Sağlık Müdürü olarak tekrar atadı. Sağlık çevrelerinin bu atama kararını, hülle olarak değerlendirdiği bildiriliyor.


Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?