SAĞLIK-SEN’den Erol’a ziyaret

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Sağlık-Sen) Konya Şubesi yöneticileri, Konya Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti.

Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Hamza Olgun, Konya Valisi Muammer Erol’a sağlık çalışanlarının sorunları hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Sağlık çalışanlarının zor şartlar altında, büyük fedakarlık ve özveriyle en iyi şekilde sağlık hizmeti sunduklarını belirten Olgun, “Bu hizmetleri sunarken birçok farklı sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunların en önemlisinin şiddete maruz kalma, özlük, mali haklarda ve temel taleplerde olan yıpranma payı ve döner sermayenin emekliliğe yansıması, yetersiz personelle çalışmasından kaynaklı iş yükü artışı. Aile hekimliği çalışanlarının cumartesi nöbetlerindeki haksızlıklar, 1.basamak, hastane, 112 sağlık çalışanları ve Aile Bakanlığı il müdürlüğü çalışanlarıyla ilgili Konya Valimiz Muammer Erol’a bilgi verildi” dedi.

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ