Sağlık için yürüdüler

Körfez Belediyesi tarafından bir süredir ara verilen sağlıklı yaşam yürüyüşleri tekrar başladı.

Körfez Belediyesi tarafından bir süredir ara verilen sağlıklı yaşam yürüyüşleri tekrar başladı. Tütünçiftlik Sahili'nde buluşan Körfezliler, sağlıklı yaşam için yürüdü.

Tütünçiftlik Sahili'nde yer alan Nazende Restoran ve Kafe önünde başlayan yürüyüş çerçevesinde, katılımcılar Derince Sahili'ne kadar yürüdü ve geri geldi. Yürüyüşe Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, meclis üyeleri, STK temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar etkinlik için Başkan Şener Söğüt'e teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR
Yazın kurumak üzereydi, Uludağ’ın karlarıyla yeniden coştu