Sağlık Bakanlığı personeline FETÖ/PDY operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığındaki FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 4'ü halen görevde olan 14 kişi hakkında gözaltı kararı aldı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sağlık Bakanlığındaki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 4'ü halen görevde olan 14 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Başsavcılıktan verilen bilgiye göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada 8'i ihraç edilen, 2'si emekli, 4'ü ise halen görev yapan 14 kişi hakkında, FETÖ/PDY ile irtibat ve iltisaklı oldukları iddiasıyla gözaltı kararı çıkartıldı.

Şu ana kadar şüphelilerden 7'si yakalanırken diğerlerinin gözaltına alınması için çalışmalar sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Ayasofya’nın Kubbesi gri brandalarla kapatıldı
GastroAfyon’da Rekor Sofrası: 81 İl Bir Arada
Burada ekmek 10 TL, 3 çeşit yemek 55 TL
Soma’daki göçük faciasından yürek burkan hikaye
Bolvadin Devlet Hastanesi’nde Servis Şoku!