Şadan Kalkavan'ın vefatı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan:

İSTANBUL (AA) - Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın vefatı nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. 

Şadan Kalkavan'ın vefat ettiği Çağlayan'daki İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'ne gelen Metin Kalkavan, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüz. Çok değerli ve özel bir insanı kaybettik. Spor camiasında çok sevilen, dürüst bir insandı" dedi. 

Kalkavan'ın kalp rahatsızlığı nedeniyle 12-13 gündür yoğun bakımda olduğunu belirten Metin Kalkavan, "Kalp ameliyatı geçirdi, geriye dönemedi. Sırf Fenerbahçeliler değil rakip taraftarlar tarafından da sevilen ender insanlardan biriydi. Sokakta onu gören taraflı tarafsız herkes saygıyla bakardı. Bu çok önemli. Rakibin hakkını verirdi, çok adaletliydi. Kendisi Rizeli. Bizim onursal başkanımızdı ama çok iyi bir Fenerbahçeliydi" diye konuştu. 

Öte yandan Şadan Kalkavan'ın naaşının öğle vakti  Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması