Sadabad Parkı rekor kırdı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan ve bölgenin en büyük piknik alanı olan Sadabad Parkı bayram tatili süresince binlerce vatandaşı ağırladı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan ve bölgenin en büyük piknik alanı olan Sadabad Parkı bayram tatili süresince binlerce vatandaşı ağırladı.

Gülşehir belediyesinin geçtiğimiz aylarda yeni düzenleme çalışmaları yaptığı Sadabad parkı sadece Gülşehir ve Nevşehir yöresine değil çevre illerden gelen binlerce vatandaşa da hizmet verdi. Kapadokya'nın giriş kapısından birisi konumunda bulunan Gülşehir ilçesi, tarihi ve turist mekanlarının yanı sıra sosyal aktiviteler ile de gündemde.

Kızılırmak kenarında bulunan ve bölgenin en büyük mesire alanı konumundaki Sadabad Parkı 9 günlük bayram tatilinde hem Nevşehir'li vatandaşlara, hem de bölgeyi gezmeye gelen diğer vatandaşlara hizmet etti. Bayram tatili süresince piknik yapmak isteyenlerin akın ettiği Sadabad parkı bu bayramda piknikçilerin akınına uğradı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek