Sabancı suikastinin failinin tutuklanması

Sabancı Holding:"Başta İçişleri Bakanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüz olmak üzere, tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile görevli personele teşekkür ediyoruz"

İSTANBUL (AA) - Sabancı Holding, Özdemir Sabancı, Haluk Görgün ve Nilgün Hasefe suikastinin faillerinden İsmail Akkol'un yakalanması dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda, "Merhum Özdemir Sabancı, Haluk Görgün ve Nilgün Hasefe suikasti sanığının yakalanarak adalete teslim edilmesini sağlayan başta İçişleri Bakanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüz olmak üzere, tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile görevli personele Sabancı ailesi adına teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Aydın'ın Söke ilçesindeki operasyonda gözaltına alınan Sabancı suikastinin faili terör örgütü DHKP/C üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE