Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Kremlin Ortadoğu Özel Temsilcisi Bogdanov:

"Rusya ve İran Türkiye ile Suriye ve Ortadoğu konularında aktif ikili görüşmeler gerçekleştirme kararı aldı. Türk ortaklarımızla yapacağımız bu temasların bakanlıklar seviyesinde üçlü görüşmelere dönüşmesi gayet mümkün"

MOSKOVA (AA) - Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Kremlin Ortadoğu Özel Temsilcisi Mihail Bogdanov, Türkiye, Rusya ve İran'ın Suriye konusunda üçlü görüşme gerçekleştirebileceğini söyledi.

Tahran'da İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'le görüşmesinin ardından Rus İnterfax ajansına konuşan Bogdanov, "Rusya ve İran Türkiye ile Suriye ve Ortadoğu konularında aktif ikili görüşmeler gerçekleştirme kararı aldı. Türk ortaklarımızla yapacağımız bu temasların bakanlıklar seviyesinde üçlü görüşmelere dönüşmesi gayet mümkün." dedi.

Bogdanov, önümüzdeki günlerde Körfez ülkelerine ziyarette bulunacağını belirterek, burada Suriye muhalefetinin bazı temsilcileriyle görüşeceğini ifade etti.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor