’RTÜK Yerel Medya Buluşması’ Gaziantep’te düzenlenecek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları'nın dördüncüsü Gaziantep'te düzenlenecek.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları'nın dördüncüsü Gaziantep'te düzenlenecek.

RTÜK'ün Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları, Konya, Sakarya ve İzmir'in ardından bu kez Gaziantep'te gerçekleştirilecek. Bugüne kadar 35 ilin yerel ve bölgesel medya temsilcilerinin buluştuğu toplantının son adresi olan Gaziantep'teki buluşmaya 13 ilden radyo ve televizyon yöneticileri katılacak. Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen yayıncıların da yer alacağı buluşmada yerel ve bölgesel yayıncıların talep ve beklentileri istişare edilecek. Daha önce depremden etkilenen yayıncıların mali yükümlülüklerini 1 yıl erteleyen RTÜK, bölgedeki radyo ve televizyonların eksiklerinin giderilmesi için neler yapılabileceğini masaya yatıracak.

Yerel görsel ve işitsel medya kuruluşlarını destekleyen RTÜK, çalışma toplantısında Üst Kurul yöneticilerini yayıncılarla yüz yüze getirerek sorunların ilk elden çözümünü hedefliyor. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayacak olan toplantıda, Üst Kurul Daire Başkanları görev alanlarına giren konularda sunumlar yapacak. "Gaziantep Yerel ve Bölgesel Yayıncılar Buluşması" 8 Temmuz tarihinde Şahinbey Kongre Merkezi'nde saat 09.30'da başlayarak, iki oturum halinde gün boyu devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi