Robotlardan nefes kesen yarışma

Her yıl geleneksel olarak TED okulları arasında organize edilen “ROBOTED” yarışmasının dördüncüsü bu yıl TED Konya Kolejinde gerçekleştirildi..Yarışmada 5 okuldan 70 öğrenci mücadele etti

TED Okulları Geleneksel 4. “ROBOTED” robot yarışmasının bu yılki evsahipliğini TED Konya Koleji yaparken, yarışmaya TED Alanya Koleji, TED Antalya Koleji, TED Ankara Koleji, TED Konya Koleji ve TED Ege Koleji okullarından 70 öğrencinin katıldı.  TED Konya Koleji spor salonunda yapılan yarışmada öğrenciler “Çizgi izleyen”  ve “Serbest” olmak üzere iki ayrı kategoride mücadele ettiler.  Yarışmalar sonunda “Çizgi İzleyen kategorisinde 1. TED Antalya Koleji (LEVOX), 2. TED Ege Koleji (Çılgın Robot Rop Rop), 3. TED Antalya Koleji (Avenger) oldu. Serbest Robot Yarışmasında ise 1. TED Alanya Koleji (Kardozer), 2. TED Konya Koleji (Cacık), 3. TED Konya Koleji (Sabri) oldu.

BAŞARI MURLULUK VERİCİ

TED Konya Koleji rehber öğretmen Yeşim Ocak “Belli bir program dâhilinde gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimiz ile birlikte güzel bir çalışmaya imza attık. Sonuç itibariyle de elde ettiğimizi başarı da bizleri mutlu etmiştir” dedi.  Okul Müdürü Erdal Özkara “Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerine katılmalarını okul yönetimi olarak her zaman teşvik ediyoruz. Son olarak TED Okullarının katıldığı “ROBOTED” yarışmasına evsahipliği yaptık.. Değerlendirme sonucu okulumuz Serbest Robot kategorisinde iki ayrı dereceye elde ederek bir başarıya daha imza attı. Bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. TED Konya Kolejinin ev sahipliğini üstlendiği “ROBOTED” robot yarışmasında dereceye girenlerinin ödüllerini TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık, Okul Müdürü Erdal Özkara ve jüri üyeleri verdi.

Yerel Haberleri

SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP