Rize'deki uyuşturucu operasyonu

Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK/KCK kamplarında üretildiği tespit edilen 200 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

RİZE (AA) - Rize'de, 200 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ortak çalışma kapsamında, Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK/KCK kamplarında üretildiği belirlenen 200 kilogram eroinin Rize'de bir kamyona düzenlenen operasyonda ele geçirilmesi ile ilgili gözaltına alınan Orhan Doğan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Doğan, "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL
Yerli Savunma Sanayiinde Büyük Atılım
BİRBİRİNİZİ YOK EDEREK KAZANAMAZSINIZ
YEŞİL PASAPORT YALANI