Rize'de boks heyecanı

- Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, 17-21 Aralık tarihlerinde Rize'nin ev sahipliğinde yapılacak


ANKARA (AA) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nın 17-21 Aralık tarihlerinde Rize'de yapılacağını açıkladı.

Başkan Gözgeç, şampiyona öncesinde Aydın, Amasya ve Iğdır'da grup maçlarını tamamladıklarını ve elemelerde dereceye giren ilk 4 sporcunun Rize'de ringe çıkabileceğini belirtti.

Büyük erkekler kategorisinde yılın en büyük organizasyonunun, 16 Aralık'ta yapılacak teknik toplantı ile başlayacağını vurgulayan Gözgeç, "İlk maç 17 Aralık'ta yapılacak. Türkiye genelinden çok sayıda sporcunun katılacağı şampiyona, 21 Aralık'taki final müsabakaları ile tamamlanacak. Bu dev organizasyona başta Rizeliler olmak üzere tüm sporseverleri davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı