RİBAT'tan rektör Şahin'e 'hayırlı olsun ziyareti

Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ve beraberindeki heyet, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

'Selçuk Üniversitesi'nin Türkiye'de kendisini kabul ettirmiş bir üniversite olduğunu' vurgulayan Muzaffer Büyük, Rektör Şahin'e görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Şahin ise, 'Ribat Eğitim Vakfı'nın, adından da anlaşılacağı üzere bir eğitim kurumu olması dolayısı ile kendileri ve Konya için önemli bir kuruluş olduğunu' ifade ederek, "Ribat Eğitim Vakfı bildiğimiz, tanıdığımız, güvendiğimiz bir vakıftır" şeklinde konuştu.

Üniversite olarak her türlü eğitim çalışmasına destek vereceklerini de ekleyen Şahin, heyete teşekkür etti. Ziyarette, Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük'ün yanısıra, İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyit Duman, Lale Eğitim Kurumları Müdürü Ali İhsan Ersöz, Aşevi Müdürü Abdullah Çay, Gençlik Birimi Başkanı Mete Enes ve Ribat Dergisi Müdürü Hasan Kaya yer aldı.

Haber merkezi

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU