Reng-i Hakkari’den müzik ziyafeti

Hakkari Belediye bünyesinde kurulan Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle müzik ziyafeti verdi.

Hakkari Belediye bünyesinde kurulan Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle müzik ziyafeti verdi.

Hakkari'deki bir kız öğrenci yurdunda düzenlenen etkinliğe Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ile öğrenciler katıldı. Burada öğrencilere hitap eden Cüneyt Epcim, yaptığı hizmetler ve seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Ardından sahne alan Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu, muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Reng-i Hakkari'nin solistlerinin okuduğu Türkçe ve Kürtçe şarkıların ardından dengbejlerin sahne almasıyla program sona erdi.

Politika Haberleri

YENİ Parti Genel Başkanı Özel, Bülent Ecevit’i anma törenine katıldı
Mekke İttifakı Anlaşması TBMM Genel Kurulu’nda İlk Onayı Aldı
CHP Antalya'da İstifa Sürprizi: Bağımsız Devam Edecek
Depremzedelere Konut ve İş Yerlerinde Dev İndirim Müjdesi
Kılıçdaroğlu: Dış Politikada Türkiye'nin Çıkarı Esastır