Regaip Kandili

İslam aleminde mübarek kabul edilen ve Recep, Şaban, Ramazan aylarını kapsayan "üç ayların" habercisi Regaip Kandili, yarın idrak edilecek- Ankara İl Müftülüğünce Kocatepe ve Hacı Bayram Veli camilerinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutulacak

ANKARA (AA) - İslam aleminde rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların habercisi kabul edilen Regaip Kandili yarın idrak edilecek.

Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan, Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi idrak edilen Regaib Kandili, "rahmet ve mağfiret gecesi" kabul ediliyor.

Ankara Müftülüğünce Regaip Kandili dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kocatepe ve Hacı Bayram Veli camilerindeki özel programlarda, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutulacak.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı