Raziye Hatun İÖO’dan atılım!

Kadınhanı’nın iyi eğitim veren okullarından Raziye Hatun İlköğretim Okulu’nda güzel şeyler yaşanıyor.

Kadınhanı’nın iyi eğitim veren okullarından Raziye Hatun İlköğretim Okulu’nda güzel şeyler yaşanıyor. Özürlü öğrencilere özel sınıf verilen okulda resim öğretmenleri okulun duvarlarını resimlerle süslüyor. Ayrıca her hafta sonu sınıflar arası deneme sınavları düzenlenecek.


 


Deneme sınavları yapılacak


Kadınhanı Raziye Hatun İlköğretim Okulu’nda deneme heyecanı yaşanıyor.


Raziye Hatun İlköğretim Okulu Müdürü İzzet Ayyıldız bu haftadan itibaren her hafta sınıflar arası deneme sınavı yapacaklarını, başarılı öğrencilere ödüller vereceklerini söyledi.


Müdür İzzet Ayyıldız amaçlarının öğrencileri yaklaşan sınavlara hazırlamak olduğunu belirtti. Ayyıldız “Başarılı öğrencilerimizi İlçe Kaymakamımız ödüllendirecek” dedi. 


Her sınıftan sınavlarda başarılı olan 15 öğrenciye Kaymakam Ekrem İnci tarafından ödül verilecek.


Resim öğretmenleri okullarının


duvarlarını güzelleştiriyor


Kadınhanı Raziye Hatun İlköğretim Okulu’ndaki resim öğretmenleri okullarının duvarlarını resimle güzelleştiriyorlar


Raziye Hatun İlköğretim Okulu resim öğretmenleri Aslı Yıldırımlar ve Murat Acaroğlu


“Okulumuzun duvarlarını güzel resimlerle donatacağız. Çocuklarımızın okula şevkle devam etmelerini sağlamak, okullarını benimsetmek amaçlarımız arasında. Onların güzelliklerle dolu ve  doğal bir ortamda okumalarını sağlamak ve başarılarını artırmak için okulun görünümünü güzelleştiriyoruz” dediler.


Özürlülere sınıf


Raziye Hatun İlköğretim Okulu’nda özürlü öğrenciler için özel sınıf açıldı.


Kadınhanı Raziye Hatun İlköğretim Okulu Müdürü İzzet Ay “Alanında yıldız okulumuzda


özürlü 6 öğrenci var. Bu çocuklarımızı  topluma kazandırmak için ayrı bir sınıf açalım dedik  ve okulumuz  bünyesinde  bir sınıf açtık” şeklinde konuştu.


Yalçın Dinç-Memleket


 

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını