Rastgele açılan ateş sonucu mermiler eve isabet etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şüpheli şahıs veya şahısların rastgele ateş açması sonucu bir apartman dairesine mermiler isabet etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şüpheli şahıs veya şahısların rastgele ateş açması sonucu bir apartman dairesine mermiler isabet etti.

Olay, gece saatlerinde Hamidiye Mahallesi 1. Uludağ Sokak'ta meydana geldi. Şahıs veya şahıslar, etrafa tabancayla ateş açtı. Mermilerden biri dairenin mutfak camına, diğeri ise duvarına isabet etti. Sabah uyanan apartman sakinleri, zemin kattaki dairenin camının kırıldığını görünce polise haber verdi. Polis ekipleri, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yalnız Yaşayan Gurbetçi Evinde Ölü Bulundu
Antalya’daki Genç Kadının Şüpheli Ölümünde İlk Duruşma
OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI
AHBAP Derneği Soruşturmasında Yeni Gelişme: 11 Şüpheli Adliyede
Gazi Kızına Anlamlı Hediye: Yunus Polis Bebeğiyle Mutluluk