Ramil Guliyev Polonya'da üçüncü

- Milli sporcu, eski Olimpiyat şampiyonu çekiççi Kamila Skolimowska anısına yapılan atletizm yarışmalarında 100 metrede 3. oldu


ANKARA (AA) - Milli sporcu Ramil Guliyev, Polonya'nın Chorzow kentinde yapılan Skolimowska Memorial yarışlarında 100 metrede kürsünün 3. basamağında yer aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Berlin'deki Avrupa Şampiyonası'nın ardından ilk uluslararası yarışmasına katılan milli atlet, 100 metrede üçüncü oldu.

Eski Olimpiyat şampiyonu çekiççi Kamila Skolimowska anısına düzenlenen atletizm müsabakalarında yarışan Guliyev, ABD'li Ronnie Baker'ın 9.87 ile hem kişisel en iyisini, hem de dünyada yılın en iyi derecesini koştuğu yarışta 10.21 ile üçüncü sırayı aldı. Guliyev'in geride bıraktığı isimler arasında 10.24 ile yarışı tamamlayan eski rekortmen Asafa Powell da vardı.

Ramil Guliyev, 30 Ağustos Perşembe günü Zürih'te, Diamond Lig'in 200 metre sezon finalinde yarışacak.

AA

Spor Haberleri

ÜMİT MİLLİ TAKIM'DA ZORUNLU REVİZYON
İLHAN PALUT DA SEVK EDİLDİ
Fenerbahçe'nin başkanı kim olursa olsun yıldız yağacak
Teksas'ın acı günü! Ertuğ Toker son yolculuğuna uğurladı
Acun Ilıcalı İngiltere'de tarih yazdı, statta Türk bayrağı açtı