Ramazan'da da vazgeçmiyorlar! Konya’da her gece eğlence, her gece kumar baskını!

Konya'da mührü bozulan eğlence merkezi ve kumar oynanan iş yerlerine baskınlarda 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak ve mühür bozma' suçlarından 51 kişiye daha ceza kesildi. Mekanlarda tütün tüketimi yasağına da uyulmadığı görüldü

Koronavirüs vaka sayılarının artmaya devam ettiği Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde eğlence merkezi ve kumar oynan iş yerlerine yapılan denetimde, "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak ve mühür bozma" suçlarından 51 kişiye cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez Selçuklu ilçesinde bulunan 3 iş yerinde denetim yapıldı. Tütün tüketimine izin verildiği tespit edilen iş yerlerinde gerekli tutanak tutularak cezai işlem uygulandı.

İş yerlerinde bulunan 48 kişiye ve 2 iş yeri sorumlusu K.Y ve İ.A hakkında "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak', 1 iş yeri sorumlusu L.T hakkında ise "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak ve mühür bozma" suçundan adli işlem başlatıldı. İş yerleri faaliyetten men edilerek, mühürlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA KAR BEKLENİYOR
DİNLENME TESİSİNDEN ÇIKTI, TIRA ÇARPTI
İpekçi Mahallesi’nde Korkutan Çarpışma: 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne yeniden atama
Mevlânâ’da Ahlakın İki Yüzü Konya’da Ele Alındı