Ramazan Bayramı'na doğru

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın:- "Kazasız, belasız bir bayram geçirilmesini diliyorum"

ANKARA (AA) - Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, kazasız, belasız bir bayram geçirilmesini dileğinde bulunarak, "Ailelerimize, dostlarımıza, komşularımıza ve büyüklerimize bayram sevinci içinde nice güzel günler temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Apaydın, yazılı açıklamasında, 11 ayın sultanı, rahmet ve bereketin sembolü ramazan ayını tamamlayarak mübarek Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaştıkça çoğalmayı hatırlattığına dikkati çeken Apaydın, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı'nda da bu güzel duyguların sürmesini, huzur ve mutluluk içinde, kazasız, belasız bir bayram geçirilmesini temenni ediyorum. Bu duygularla Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu mübarek günlerin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum. Ailelerimize, dostlarımıza, komşularımıza ve büyüklerimize bayram sevinci içinde nice güzel günler temenni ediyorum."

Ekonomi Haberleri

KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR
Konya’da değerini en çok artıran bölgeler
Konya'da yeni kurulacak sanayi sitesine 960 Milyon TL