Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üzücü deprem olayı ile alakalı radyo ve televizyonlardaki provokatif yorum ve haberler için inceleme başlattı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üzücü deprem olayı ile alakalı radyo ve televizyonlardaki provokatif yorum ve haberler için inceleme başlattı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üzücü deprem olayı ile alakalı radyo ve televizyonlardaki provokatif yorum ve haberler için inceleme başlattı. Elazığ merkezli deprem sonrası bazı medya hizmet sağlayıcı kuruluşların toplumu provoke etme amaçlı ve yanlış yönlendirme amacı güden yayınlar incelemeye alındı. Yapılan inceleme sonucunda uzmanlar tarafından yazılan ve ilgili kuruluşlara ağır idari yaptırım öneren raporlar Kurula sunuldu.

Medya Haberleri

Tarkan, COP31 Türkiye için söyledi: Wake Up
Kazım Koyuncu filminde Cem Yiğit Üzümoğlu değişimi
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
Manifest Grubu Soruşturmasında Tolga Akış'a Hapis Talebi
Efsane müzisyen Şebo'yu bırakmıyor