Putin'in danışmanı Peskov:

"Erdoğan ve Putin birçok konuyu görüşecek"

MOSKOVA (AA) - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Dmitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Putin arasında gerçekleştirilecek görüşmede birçok konunun müzakere edileceğini söyledi.

Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki liderin uçak krizinden sonra ilk kez ve uzun zaman sonra bir araya geleceğini belirterek "Görüşmenin gündemi henüz belli değil. Konuşulacak çok konu var." dedi.

Putin'in Federasyon Güvenlik Konseyi daimi üyeleriyle Erdoğan'ın ziyaretini ve hazırlık çalışmalarını müzakere ettiğini kaydeden Peskov, Putin'in Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili bilgi verdiğini de aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in, 9 Ağustos'ta Rusya'nın St. Petersburg şehrinde bir araya gelecekleri açıklanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi