PTT şubesinde bıçaklı soygun

Konya'da bir PTT şubesine giren soyguncu, görevlinin boğazına bıçak dayayıp kasadaki 3 bin lirayı gasbetti

Konya'da bir PTT şubesine giren soyguncu, görevlinin boğazına bıçak dayayıp kasadaki 3 bin lirayla kaçtı.

Merkez Meram ilçesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki PTT şubesinde görevli Nesibe Teker, yalnız çalışırken içeriye bir kişi girdi.

Fatura ödemelerinin yapılıp yapılamayacağını soran kişi, daha sonra dışarı çıktı. Bir süre çevreyi gözetleyen kişi, tekrar içeri girerek bıçakla Nesibe Teker'in üzerine yürüdü. Teker'in boğazına bıçak dayayan gaspçı, kasadaki 3 bin lirayı alıp kaçtı.

Korkudan kendisini şubedeki odaya kilitleyen Teker, daha sonra polise haber verdi.

Kent genelinde alarma geçen ekipler, hemen bölgeyi abluka altına aldı. Nesibe Teker'in ifadesine başvuran polis, şüpheliyi yakalamak için PTT şubesindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında karar açıklandı: Belediye başkanlarına hapis cezası
71 İlde Dev Narkotik Operasyonu: Tonlarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Oğlunun dakikalarca boğulup öldürülüşünü izledi
Bin 400 kilometreden gelip öldürülmüştü: Saldırı olayında 3 gözaltı