PTT Genel Müdürü Bozgeyik:

"PTT AŞ'nin verdiği hizmetlerin kalitesini ve verimliliğini artırmak için azami gayret göstereceğiz"

ANKARA (AA) - PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, şirketin verdiği hizmetlerin kalitesini ve verimliliğini artırmak için azami gayret göstereceklerini belirtti.

Bozgeyik, PTT'nin internet sitesinde yer alan göreve başlama mesajında, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında önemli bir yere sahip şirketin her açıdan büyümesini sağlamanın temel amaçları olacağını bildirdi.

Kenan Bozgeyik, 175 yıllık köklü bir geçmişe sahip PTT AŞ'nin haberleşme, lojistik ve bankacılık alanlarında yaptığı hizmetlerle Türkiye'nin en güzide şirketi olduğunu kaydederek, "Her şeyden önce mesai arkadaşlarımla, ekip ruhu içerisinde, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon çerçevesinde, PTT AŞ'nin verdiği hizmetlerin kalitesini ve verimliliğini artırmak için ortaya koyacağımız projelerle, verdiğimiz hizmetlerin vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir biçimde sunulmasına azami gayret göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar şirketimize hizmet eden mesai arkadaşlarıma sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler dilerim" ifadesini kullandı.

AA

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek, Kira ve Eğitim Enflasyonunu İşaret Etti: Yeni Adımlar Geliyor
91 YENİ MİLYARDER DAHA
89 YILLIK DEV HAVLU ATTI
PAYCO’ya kara para aklama operasyonu: 11 gözaltı
Emlak Vergisinde Yeni Dönem: Artışa Üst Sınır Geldi