Psikolojisi bozuk hayırsız evlat babasını bıçakla öldürdü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını bıçaklayarak ölümüne neden olan kişi polis ekiplerine teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, B.A. (43) ile babası Orhan A. (78) arasında Reis Mahallesi Yıldız Caddesi'ndeki evlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.A, babasını bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından polis karakoluna giden zanlı, durumu ekiplere bildirdi.

Bunun üzerine söz konusu adrese polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada B.A'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Öte yandan, zanlının ifadesinde, babasının uzun süredir kendisine kötü davrandığını ileri sürerek, öğle saatlerinde yine tartıştıklarını ve bunun üzerine onu bıçakla öldürdüğünü söylediği belirtildi.

B.A'nın ayrıca, olaydan sonra ellerini yıkayıp, elbiselerini değiştirdikten sonra polis karakoluna gidip suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İZMİR Haberleri

İzmir'in Kanayan Yarası: Çöp Krizi Buca'yı Esir Aldı
Dua fazla kaçtı arabalar sular altında kaldı
Foça ve Dikili'de bereket her yeri doldurdu! Yüzler gülüyor
BEREKET GELDİ VATANDAŞ SİYASET DERDİNDE
DENİZLE KARA BİRLEŞTİ