PSG, Emery ile anlaştı

- Fransa'da son 4 sezonun şampiyonu PSG, İspanyol teknik direktör Unai Emery ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı


PARİS (AA) - Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain (PSG), Laurent Blanc'dan boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Unai Emery'yi getirdi.

PSG’den yapılan açıklamada, 44 yaşındaki Emery ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Emery, PSG’nin internet sitesinde yer alan açıklamasında, Avrupa'nın en güçlü takımlarından PSG'nin teknik direktörlük görevine getirilmekten büyük onur duyduğunu bildirdi.

İspanya'da Almeria ve Valencia'yı çalıştırdıktan sonra Rus ekibi Spartak Moskova'nın başına geçen Emery, 2013'te tekrar ülkesine dönerek Sevilla'da görev yapmıştı. Emery, Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni üst üste 3 kez kazanma başarısı göstermişti.

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi