Prof. Dr. Şeker: birliğe ihtiyacımız var

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin, Ramazan ayı boyunca teravih sonrası yaptığı Çay Sohbetlerine konuk olan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Şeker, vakfı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu söyledi

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin Ramazan ayında yaptığı Çay Sohbetlerinin dün akşamki konuğu Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker oldu. Şeker, Vakfın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Birlik Vakfı yöneticilerini, özellikle eğitime yönelik düzenlediği konferans ve diğer etkinliklerden dolayı tebrik etti.

Ülkemizin zor bir dönemeçten geçtiğine değinerek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorunda olduğumuza vurgu yapan Prof. Dr. Şeker, “Birlik Vakfı’nın Ramazan ayında bizleri buluşturduğu Çay Sohbetlerini ve daha önce yaptığı ‘Her Cumartesi Birlikteyiz’ toplantılarını yakından takip ediyorum. Ele aldığı güncel konular, kültürel ve sanatsal içerikli konferanslar, ekonomi, eğitim sistemi, tarihi gelişmeleri uzmanlarından dinlediğimiz konferanslar hepimiz için son derece faydalı ve ufkumuzu genişleten etkinlikler. Öğrencilerimizden de bu konuda olumlu dönüşler alıyoruz. Ramazanın bereketini doyasıya yaşadığımız bu günlerde bizleri Çay Sohbetlerinde bir araya getiren vakfımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin önümüzdeki dönemde de faaliyetlerine devam etmesini dileyerek, bütün Konyalıların ve Türk İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

Yerel Haberleri

ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ
Karatay’da Yarıyıl Tatiline Sanat Molası
Eksun Gıda ile Selçuk Üniversitesi’nden Konya’da Ar-Ge Protokolü