Prof. Akgül'den iyi haber! Koronayı yendi

Koronavirüs tedvisi tamamlanan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, sağlığına kavuştuğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 14 günlük koronavirüs tedavisi sonrasında sağlığına kavuştuğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına titizlikle uyulmasını tavsiye eden Prof. Dr. Mehmet Akgül, twitter hesabından yaptığı paylaşımda,

"14 Temmuz Salı günü rahatsızlığım sebebiyle gittiğim Eğitim Araştırma Hastanemizde yapılan tetkikler sonucu COVID-19 testim pozitif çıkmıştı. Yaklaşık 14 günlük tedaviden sonra bugün sağlığıma kavuşarak taburcu olmuş bulunmaktayım.

Tanı ve tedavi sürecinde her türlü fedakarlığı gösteren Başhekimimiz Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz'ın nezdinde Karaman Eğitim Araştırma Hastanemizin tüm çalışanlarına sonsuz ve en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Arayan soran herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

KARAMAN Haberleri

Karaman'ın koyunu yavrularıyla görüntülendi
Ters yöne girmenin bedeli ağır oldu
Karaman’da 93 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
Kaza yapan otomobil dönerek savruldu
UÇTU UÇTU CİP UÇTU