Posta gazetesine göre ABD başkanı "Clinton" oldu!

Donald Trump’un ipi göğüslediği ABD başkanlık seçimleriyle ilgili Posta gazetesi tam anlamıyla baltayı vurdu. Gazetenin 1. sayfasındaki “Başkan Clinton” haberi görenleri şakına çevirdi.

Donald Trump’un ipi göğüslediği ABD başkanlık seçimleriyle ilgili Posta gazetesi tam anlamıyla baltayı vurdu. Gazetenin 1. sayfasındaki “Başkan Clinton” haberi görenleri şakına çevirdi. Haberde; anketlerin yanılmadığı, seçimi beklenildiği Hillary Clinton’un kazandığı cümleleri yer aldı.

AKLINCA DİĞER RAKİPLERİNE FARK ATACAKTI..

Posta gazetesi aslında bir gazetecilik hilesi yapmayı planlıyordu. Bu haber daha oy verme işlemi devam ederken, yani henüz hiçbir şey belli değilken atıldı. Anketlerdeki Clinton’un kazanacağı varsayımı üzerinden hareket eden gazete, oy oranı ve temsilci sayısı gibi rakamlara girmeden yuvarlak cümlelerle bir haber hazırladı. “Bak ABD seçimini bir tek Posta girmiş” cümlelerine mazhar olmak için yapılan haber, Posta'yı adeta rezil etti. Seçimi Trump kazanınca gazete fena halde çuvalladı ve sosyal medyada alay konusu oldu. 

Medya Haberleri

Zafer Ergin rahatsızlandı seyirci Arka Sokaklar'ı sordu! Devam edecek mi?
CHP’YE “İRAN SAVAŞI” ELEŞTİRİSİ
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAY SORU
KORKU VE PANİK YAYAN HESAPLAR KAPATILDI
Ece Ronay'a TSK soruşturması