Porto'da Aboubakar 6 ay yok

Portekiz temsilcisi Porto'nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edilecek


ANKARA (AA) - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile hafta içi karşılaşacak Portekiz ekibi Porto'nun yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, sakatlığı nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Porto'nun Tondela'yı 1-0 mağlup ettiği son lig maçında sakatlanarak oyundan çıkan Aboubakar'ın sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.

Sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarında yırtık tespit edilen Kamerunlu golcünün ameliyat edileceği ve sahalardan en az 6 ay uzak kalmasının beklendiği ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde Porto, 3 Ekim Çarşamba günü Galatasaray'ı Dragao Stadı'nda konuk edecek.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor