Porsuk Çayı onu hayattan kopardı

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düşen ve ekipler tarafından kurtarılan 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak üzerinde Porsuk Çayı'nın kenarında B.N. isimli arkadaşıyla birlikte alkol alan R.M., suya düştü. Kısa süre içerisinde gözden kaybolan R.M. için endişelenen B.N.'nin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dalgıç itfaiye personeli tarafından yeri tespit edilerek sudan çıkartılan R.M., ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 19 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yangını haber alınca koşarak geldi, kızına sarıldı
Telefoncuya kurye kılığında gelip kurşun yağdırdı: 1 ölü
Japon turisti canlı yayında taciz etti, yakalandı
Lüks Rezidansta Aidat İsyanı: Mahkeme Süreci Başladı
DEAŞ yöneticisi eylem talimatını Tik Tok'tan vermiş