Popstar Dilara Konyalılardan destek istedi

Popstar Alaturka yarışmacısı Dilara Uğuralp, Konyalılardan destek istedi.

Popstar Alaturka yarışmacısı Dilara Uğuralp, yarışmaya ilişkin olumlu tepkiler aldığını belirterek, "Ben buraya Konya'yı ve Konya halkını temsilen geldim. Onlar destek verirlerse başarılı olacağımı düşünüyorum" dedi.

Fox Tv'de yayınlanan Popstar Alaturka isimli yarışmaya Konya'dan katılan Dilara Uğuralp, sesi ile herkesin beğenisini topladı. 16 yaşındaki Dilara, yarışmanın iyi gittiğini ve ileriye dönük olarak daha iyi şeyler beklediğini ifade etti. Hedefinin ileride TRT sanatçısı olmak olduğunu vurgulayan yetenekli genç kız, "Ben bir albüm çıkartıp, ünlü olayım istemiyorum. Başarılı olacağımı düşündüğüm için buradayım. Tabi şans gelen oylarla alakalı bir durum. O nedenle hayırlısını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konya'dan olumlu tepkiler aldığını kaydeden Dilara Uğuralp, "Ben buraya Konya'yı ve Konya halkını temsilen geldim. Neden Konya'dan da iyi bir ses çıkmasın? Herkesin desteklerini bekliyorum. Onlar destek verirlerse başarılı olacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor