PolNet'te yaşanan teknik arıza

EGM tarafından, teknik bir arıza sonucu dün kullanım dışı kalan PolNet bilgi sisteminde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), teknik bir arıza sonucu dün kullanım dışı kalan PolNet bilgi sisteminde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, dün saat 15.45 sıralarında PolNet'te meydana gelen teknik bir arıza sonucu bilgi sistemlerinin kullanım dışı kaldığı hatırlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda öncelikle hudut kapılarında kullanılan sistemin saat 17.45'te çalıştırıldığı ifade edilen açıklamada, yaşanan diğer aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların devam ettiği duyuruldu.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?