Polisten kaçan göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı

Hatay'da göçmenleri taşıyan ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan minibüs, 1 yayaya ve 2 araca çarparak durdu

HATAY (AA) - Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde göçmenleri taşıyan ve polisin ''dur'' ihtarına uymayarak kaçan minibüs, 1 yayaya ve 2 araca çarparak durdu.

Alınan bilgiye göre, Kırıkhan - Reyhanlı yolunda kontrol yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 31 ME 787 plakalı minibüse "dur" ikazında bulundu.

İkaza rağmen kaçan ve ekiplerin bir süre takip ettiği minibüs, kaldırımda yürüyen Mustafa İpek'e ardından da park halindeki 2 araca çarparak durdu.

Kazada yaralanan İpek, olay yerine gelen Ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ekipler, yaptıkları incelemede Suriye’den Türkiye’ye kaçak yollarla geçtiği tespit edilen Suriye uyruklu 18 kişiyi yakaladı. Araç sürücüsü Suriye uyruklu F.A (33) ise gözaltına alındı.

Yakalanan Suriyelilerin kimlik kayıt işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Hatay İl Göç İdaresine teslim edileceği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Domatesler Meraya Dökülmüştü: Ticaret Bakanlığı Denetim Sonucunu Açıkladı
Ankara'da Dev Operasyon: Alihan Kuriş Suç Örgütüne Büyük Darbe
Şehzade Mustafa'nın Konya'daki Katlinden Sonra Erzurum'a Gönderilen Ferman Arşivden Çıktı
Mavi Vatan’ın Gururu TCG Yavuz Müze Gemi Olacak!
Diyanet, Mevlid-i Nebi Haftası Temasını Açıkladı: Bu Yıl Hangi Konu Öne Çıkacak?