Polisten kaçan araca ateş açıldı

Edirne'de kontrol noktasından kaçtığı için ateş edilerek durdurulmak istenen otomobilin sürücüsü yaralandı- Terk edilmiş halde bulunan otomobilin sürücüsü ve yanındaki iki kişi, saklandıkları evde yakalandı

EDİRNE (AA) - Edirne'de "dur" ihtarına uymadığı için polis tarafından ateş açılan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, gelen bir ihbar üzerine terör olaylarına karıştığı iddia edilen bir aracı aramaya başladı.

Kıyık mevkisinde kontrol noktası kuran polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Ekipler, sürücünün uyarılara aldırış etmemesi üzerine havaya ateş açtı. Daha sonra, "dur" ihtarına uymayan sürücünün aracına ateş eden polis ekipleri, otomobili takibe başladı.

Takip sonunda, söz konusu araç bir apartmanın önünde terk edilmiş şekilde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, yaralanan otomobil sürücüsünü ve yanındaki 2 şüpheliyi saklandıkları evde yakaladı.

Sürücü D.Ş, sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer şüpheliler ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili çalışma devam ediyor.

AA

Gündem Haberleri

TRUMP'A FİLİSTİN BAYRAĞI MANZARASI
NATO'NUN ULAŞIMI TOGG'A EMANET
Ankara’da Tarihi NATO Zirvesi: Yeni Dönem Başlıyor
Lüküs Hayat'ın Zihni Göktay'ı hayatını kaybetti
Özgür Özel’den Cezaevinde Deniz Göktaş Ziyareti: O Detayları Açıkladı