Polisten düğün magandalarına operasyon

Çorum'da silah atılan düğüne polis baskın düzenledi. Operasyonda 5 pompalı tüfek ele geçirildi.

Çorum'da silah atılan düğüne polis baskın düzenledi. Operasyonda 5 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Gülabibey Mahallesi Güzelyurt 25. Sokak üzerinde bir düğün töreninde silahla havaya ateş açıldı. Vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine çok sayıda yunus ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan yunus ekipleri düğün evi ve çevresinde arama yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu metruk bir evin bahçesi ve boş arazide 5 adet tüfek ve 2 kutu tüfek fişeği ele geçirildi.

Ele geçirilen tüfekler muhafaza altına alınırken düğünde havaya ateş açtığı tespit edilen 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyonkarahisar'da Yürekleri Ağza Getiren Olay: 6. Kattan Düşen 2 Yaşındaki Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor
KONYA'DAKİ SOYGUN ÇÖZÜLDÜ
Antalya'da çoban köpeğine vicdansız saldırı! Hayatını kurtardı ama bacağını kaybetti
Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı