Polislerden öğrencilere tiyatro gösterisi

Çocuklar ile gençlerin sosyal gelişimlerini sağlamak ve onlara toplumda kendilerini korumaları için almaları gereken tedbirleri anlatmak amacıyla hazırlanan "Farkındayım Aldanmam" oyunu, polisler tarafından Kadıköy'de sahnelendi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, ilkokul öğrencilerine yönelik hazırladıkları "Farkındayım Aldanmam" tiyatro oyununu sahneledi.

Öğrencilerin güvenli yaşamanın yollarını öğrenmelerini sağlamak amacıyla 2012'de hayata geçirilen "Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP)" kapsamında sahnelenen oyunun kadrosunda polisler görev aldı.

Kadıköy'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans ve Spor Salonu'nda sahnelenen oyunu 270 öğrenci izledi.

Oyunda, çocuklar ile gençlerin kişisel-sosyal gelişimlerinin sağlanması ve toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin alınması gereken tedbirler anlatıldı.

Oyun, çocuklardan büyük beğeni topladı. Yarın da sahnelenecek oyunun, 540 öğrenci tarafından izlenilmesi hedefleniyor.

AA

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi