Polisin durdurduğu aracın bagajından silahla vurulmuş erkek cesedi çıktı

Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili aranan otomobil, İstanbul Büyükçekmece'de polis tarafından durduruldu.

Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili aranan otomobil, İstanbul Büyükçekmece'de polis tarafından durduruldu. Otomobilin bagajında silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulunurken, sürücü gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Büyükçekmece Sinanoba Mahallesi Ertekin Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bursa'da işlenen bir cinayetle ilgili yapılan çalışmalarda tespit edilen 16 BT 773 plakalı otomobilin HGS kayıtlarından İstanbul Büyükçekmece'de olduğu tespit edildi. Bilgi verilen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde Sinanoba Mahallesi Ertekin Caddesi'nde otomobili durdurdu. Yapılan aramada otomobilin bagajında silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Otomobil sürücüsü A.B.D., polis ekiplerince gözaltına alındı. Aracın durdurulduğu alan şerit ile kapatılarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan incelemede otomobilde bulunan cesedin S.E'ye ait olduğu tespit edildi. Ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, konu ile ilgili İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Lisede bıçaklı kavga: 2 öğrenci yaralandı
İnterpol tarafından aranan seri katil İstanbul'da yakalandı
KAYA ÇİFTİ İFADE VERECEK
Şehit polis memuru Ahmet Türkoğlu için Ankara'da tören
Belediyenin rüşvet pazarlığı görüntüleri ortaya çıktı