Polise silahla saldıran zanlı yakalandı

Bursa'da bir tamirci dükkanında polise silahla ateş eden zanlı Gemlik'te yakalandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir tamirci dükkanında polise silahla ateş eden zanlı kaçtığı Gemlik ilçesinde yakalandı.

Hürriyet Mahallesi'nde bir tamirci dükkanında elinde silah olan bir kişinin gezdiği ihbarını alan ekipler, söz konusu adrese gitti.

Polis ekiplerini görünce ateş eden A.A, başka bir dükkana girdi.

Dükkanın etrafını çeviren polis, bu kişiye "teslim ol" çağrısında bulundu. Ardından dükkana giren ekipleri gören zanlı dükkanın başka bir kapısından kaçtı.

Ekipler, çevredeki dükkanlarda ve sokaklarda şüpheli A.A'yı aradı ancak bulamadı. Gemlik ilçesinde gittiği belirlenen zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan şüpheli A.A'nın polis ekiplerine ateş etmesi ve kaçması çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde zanlının polise ateş etmesi ve ardından dükkana kaçması yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÇÖPTE BAŞLADI, SANAYİYE YAYILDI
Zabıtalara Direnen Dilenci Kadın “Taciz Ediyorlar” Diye Bağırdı
Ehliyetsiz 3.30 promil alkolle direksiyon başına geçti, 200 bin TL ceza yedi
5 Casper daha gözaltında
İzmir’de özel okulda akran zorbalığı ve veli şiddeti