Polise satarken suçüstü yakalandı

Mesudiye Mahallesinde değeri 5 milyon lira olan ceylan derisine işlenmiş tarihi eser tevratı polise satmaya çalışan bir kişi suçüstü yakalandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesine bağlı

Mesudiye Mahallesinde değeri 5 milyon lira olan ceylan derisine işlenmiş tarihi eser tevratı polise satmaya çalışan bir kişi suçüstü yakalandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize işlerle mücadele ekiplerince uzun bir süredir takip altında olan F.N. İsimli şahsın elinde bulundurduğu ceylan derisi üzerine yazılı tevratı satacağı bilgisini alan emniyet ekipleri operasyona start verdi. İstihbari çalışmalar neticesinde sivil ekipler müşteri kılığına girip F.N.'nin evine giderek piyasa değeri 5 milyon olan ceylan derisine işlenmiş tarihi eser niteliğindeki tevratı almak istedi. Emniyet güçlerine tevratı satacağı sırada tarihi eser kaçakçılığı yapan F.N. suçüstü yapılarak gözaltına alındı.F.N. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Seyir halindeyken aniden yanmaya başlayan tır kullanılamaz hale geldi
16 yaşındaki gencin parmağı koptu
Rüşvet Çemberi Daralıyor mu? Özkan Yalım’dan Sürpriz İtiraf Talebi!
13 YAŞINDA DİREKSİYONA GEÇTİ, CEZAYI ANNESİ YEDİ
33 İlde "Kilit" Operasyon: FETÖ’nün Kasasına Jandarma Pençesi!