Polise ateş eden zanlı vurularak yakalandı

Adana'da, polis ekiplerinin "dur" ikazının ardından ateş ederek kaçmak isteyen zanlı, vurularak yakalandı

ADANA (AA) - Adana'da, polis ekiplerinin "dur" ihtarına rağmen ateş ederek kaçmak isteyen zanlı, vurularak yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, içerisinde iki kişi bulunan ve durumundan şüphelendikleri 01 BMG 66 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Ekiplerin "dur" ikazına rağmen kaçan otomobil, Yunus Emre Mahallesi'nde bir evin duvarına çarpması sonucu kaza yaptı. Araçtan inerek kaçmaya başlayan iki şüpheliden biri bu sırada, peşindeki polis ekiplerine tabancayla ateş açtı. Ekiplerin karşılık vermesi üzerine şüphelilerden biri yaralı olarak yakalandı. Diğer şüpheli ise kaçtı.

Ambulansla hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılan şüpheli E.A. (15), tedavisinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Zanlı E.A'nın narkotik ve asayiş suçlarından 16 kaydı bulunduğu belirtildi. Ekipler, kaçan diğer zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü