Polis özel kıyafetini giydi ve operasyon başladı

İstanbul'da şafak vakti havadan helikopter destekli ve jammer (Sinyal Kesici) ile gerçekleştirilen "Siber Suçlar" operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan 22 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda siber suç işlediği düşünülen kişilerin adreslerine girildi.

İlçede adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda adreslerine baskın düzenlenen baskın polis helikopteri havadan destek verdi. Kadıköy'deki bir adrese yapılan operasyonda emniyet teşkilatına ait JAMMER (Sinyal Kesici)'de kullanıldı.

Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği operasyonda adresinde yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınarak polis merkezine götürüldü. Operasyon ile ilgili diğer bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşılacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ünlülerin salonuna polis baskını
Bariyer aracın tavanını bile ayırdı, bakan gözünü alamadı anlam da veremedi
ÖNCE DOKTORU, SONRA DA BİRBİRLERİNİ DOLANDIRDILAR
TÜRK FİLMİ GİBİ GASP: HASTANEDE REFAKATÇİ OLARAK BEKLEMİŞLER
TAPU TAKAS SİSTEMİNDE AKIL ALMAZ HATA