Polis, komşu kavgasını biber gazıyla ayırdı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kadınların da karıştığı kavgada polis, tarafları biber gazı sıkarak ayırabildi.

Edinilen bilgiye göre, Alaylar 2 Mahallesi Atatürk Caddesi'nde Murat Uyanık (28) 42 ZF 692 plakalı otomobilini park ederken, daha önce tartıştıkları Ata Ünal Demirpençe'nin (35) otomobiline çarptı.

Gürültüyü duyarak gelen Ata Ünal Demirpençe ile Murat Uyanık'ın tartışması kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Uyanık'ın annesi Emine Uyanık (60) ve misafirleri Kamile Kula da (40) kavgaya karıştı. Ata Ünal Demirpençe, elinde bulunan bıçakla Emine Uyanık'ı elinden yaraladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden komşuları ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Biber gazından etkilenen Emine Uyanık ve Kamile Kula, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Murat Uyanık'ı gözaltına alınırken, olay yerinden kaçan Ata Ünal Demirpençe'yi yakalamak için de çalışma başlatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı: İBB yöneticisi paylaşımı sonrası cezaevinde
Kocaeli'de özel harekatlı fuhuş operasyonu! Yüzlerini tişörtle kapattılar
Ankara'da 225 gözaltı, 178 tutuklama
Yatırım Vaadiyle 1,5 Milyar Liralık Vurgun İddiası
Bergama'da İş Yerinde Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti