Polis çocuklarla langırt oynadı

Adana polisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklarla parkta buluşarak onlarla langırt oynayıp, salıncakta salladı.

Adana polisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklarla parkta buluşarak onlarla langırt oynayıp, salıncakta salladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklarla Merkez Parkta bir araya geldi. Polis çocukların hem Ramazan Bayramını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için buluştu. Polis ayrıca çocukların yaşanan depremden sonra psikolojilerinin de düzelmesi için etkinlik yaptı. Parkta buluşan polis ve çocuklar gönüllerince eğlendi. Polis çocukları salıncakta sallayıp birlikte langırt oynadı. Polis daha sonra çocuklara şeker ve bayram hediyesi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

5 GÜN SÜRECEK
APP plaka değişiminde son gün yoğunluğu
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Hareketli Dakikalar: Başkan Bozbey Gözaltında
FAYIN YÖNÜ DEĞİŞTİ
DMM SON NOKTAYI KOYDU