PÖH timleri Konya’dan dualarla uğurlandı

Konya'da Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat (PÖH) timleri görevlendirildikleri Hakkari'ye dualarla uğurlandı.

Konya'da Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat (PÖH) timleri görevlendirildikleri Hakkari'ye dualarla uğurlandı.

PÖH timlerinin Hakkari'de görevlendirilmesi üzerine Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın katılımıyla Özel Hareket Şube Müdürlüğünde uğurlama programı yapıldı. Bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük önemi olan Polis Özel Harekatın görevlerinde muvaffak olmaları ve sağ salim tekrar dönmeleri için kurban kesildi. Daha sonra Polis Özel Harekat timleri görev yerlerine dualarla uğurlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

DOĞANIN PEMBE MUCİZESİ
AK PART
Beyşehir’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı
Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem