Play-off dördüncü maçlarının MVP'si Doncic

- Real Madrid'in Sloven basketbolcusu Doncic, THY Avrupa Ligi'nde play-off dördüncü karşılaşmalarının en değerli oyuncusu seçildi


İSTANBUL (AA) - Real Madrid'in Sloven basketbolcusu Luca Doncic, THY Avrupa Ligi'nde play-off dördüncü maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Real Madrid'in deplasmanda Darüşşafaka Doğuş'u 89-78 mağlup ettiği karşılaşmada 21 verimlilik puanıyla oynayan Doncic, play-off dördüncü maçlarının en değerli oyuncusu unvanına layık görüldü.

Karşılaşmayı 11 sayı, 5 ribaunt ve 7 asistle tamamlayan 18 yaşındaki oyun kurucu, iki sayılık atışlarda 1'de 1, üç sayı çizgisi gerisinden 4'te 1, serbest atışlarda ise 8'de 6 isabetle oynadı.

Darüşşafaka Doğuş'tan Brad Wanamaker, 20 verimlilik puanıyla ikinci sırada yer aldı. ABD'li oyuncu, Real Madrid'e yenildikleri maçta 25 sayı, 4 ribaunt ve 1 asistlik performans sergiledi.

MVP değerlendirmesinde bu iki basketbolcuyu, 18'er verimlilik puanıyla Real Madridli oyuncular Anthony Randolph ve Sergio Llull takip etti.

AA

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu